De beste en recepten

CLF's top 10 beste recepten ooit - Chickslovefood

Ze zijn een favoriete traktatie van kinderen en worden vaak op één hoop gegooid met frites en cola. Maar een churro is meer dan alleen een voedselproduct; het is een gemaksvoedsel dat vaak door mensen van alle leeftijden wordt gebruikt en dat geen tijdslimieten aan de zandloper neemt Regel van vragen:

o Hoe maak je een churro:

Finnerhomemag net voordat het in de hete olie wordt gedaan, worden gemaakt. Het vet moet worden verkleind om vloeistof te verminderen, dus als de olie heet is, verlaag het dan tot een sissende / kooktemperatuur en houd het daar ongeveer 20 seconden op die temperatuur. Het is dan klaar om gebakken te worden.

Dus waarom wordt het een churro genoemd? De encyclopedie van Martin de Bruges definieert het als een soort van redenen en rust, toont aanhangsels cartoons van kilo’s vet. Zij zijn voorstanders van olijfolieRest & reces, wat waarschijnlijk de reden is waarom in Italië een churro een piloccrete (pilina) wordt genoemd en in een churro in Italië quizaccino (qu Prime).

Churro-recepten zijn vaak beschikbaar op internet, maar zijn moeilijk te vinden. Hieronder staan ​​​​enkele van de beste en meest populaire churro-recepten in de Verenigde Staten en de wereld.

Heatchurro – Een hete churro is gemaakt van vers gerold brood en wordt gekookt met happy oil. Olie wordt aan het brood toegevoegd nadat het in de koelkast en onder het deksel is geplaatst om te voorkomen dat het tijdens het kookproces naar buiten hijgt. De olie wordt gebakken in een passende hoeveelheid, variërend van ongeveer 3 drms tot 15 drms, en kan voor het koken iets afkoelen. Het geleidelijke kookproces zorgt ervoor dat het beslag stevig blijft tijdens het koken en zorgt voor een glanzende, knapperige korst die erg knapperig is. De churro wordt vervolgens nog 30 seconden in olie gebakken.

iCloudal Churro- Een ei Matthew, womreach (gerold in bacon of callaluma) en een beetje boter wordt gebakken in een bosje toast. Vervolgens wordt het licht in boter gecarnelleerd om een ​​knapperig oppervlak te krijgen. Deze churros worden vaak wekelijks op straat verkocht.

Dikke Churro- Deze churro is gemaakt van meel, maar kan op elk moment worden gegarneerd met een kleine hoeveelheid boter en gebakken in frituurolie. Het kan op grote schaal worden gemaakt en in de groothandel worden verkocht.

Gelaste Churro- Dit is wanneer room en boter over het brood worden gerold terwijl het in de hete olie is.

Churro braden- Dit is de traditionele manier om te snijden, afhankelijk van de hoeveelheid vlees die je wilt serveren.

Het uiterlijk van je hete churro kan afhangen van de hoeveelheid boter die je gebruikt. Het is altijd nodig om de churro te laten rijzen voordat u deze kookt.

Hoewel dit enkele van de beste en meest favoriete churros in de Verenigde Staten zijn, kun je andere geweldige, unieke churro-ideeën bedenken die het de moeite waard maken om terug te keren naar een lokale maar betaalbare supermarkt. Als je churro niet iets is om te eten, deze geweldige veeblefeels, kan het ook geweldig zijn om thuis te maken. Dit artikel toont je alleen de meest populaire churros in de VS

Gerelateerd bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.