De particuliere vuistregel

Mijn oma en opa zijn heel lang geleden getrouwd, en hoewel we de huwelijksgegevens niet bijhielden, ben ik (thans) getrouwd met mijn geweldige vrouw, en we hebben momenteel drie prachtige kinderen. Daarom doen we een kookworkshop om bij te scholen

Hoewel ik het niet wist toen ik verliefd werd op mijn vrouw, was ik me er wel van bewust dat zij toen niet van mij hield (onze relatie werd ontbonden vanwege mijn onvolwassenheid). Het is een moeilijke reis voor me geweest, maar de dingen komen weer goed… hopelijk.

Mijn idee van een private dining ervaring is als volgt:

1. Ik zou met de limo door een mooie buurt rijden, aankomen bij de mond van een diner bij kaarslicht en begroet worden door mooie plattelandsmuziek.

2. We zouden Italiaanse en Franse wijn gaan drinken.

3. We zouden een Middeleeuws maal hebben.

4. We zouden gaan voor een thema diner en middeleeuwse avonturen beleven.

5. We hebben een middeleeuws diner en we kunnen allemaal middeleeuws gekleed gaan.

6. Ik zou naar een toneelstuk kijken en dan zouden we ons allemaal aankleden en het kasteel gaan verkennen.

7. Het amusement zou een middeleeuws carnaval zijn en de speelplaats een middeleeuwse marktplaats.

8. Het voedsel zou bestaan uit brood gemaakt van tarwe, en kruiden.

9. Wijn was een must.

10. Iets zoets (behalve water, want water was historisch gezien erg duur)

11. De speelplaats of het kasteel zelf leek op een plattelandstaveerne of een stadsmarkt.

12. De keukens van de 15e eeuwse huizen waren als musea van de Europese keuken.

13. We speelden de rol van toekomstige studenten en probeerden toneelstukjes en trucjes uit.

14. We zochten het avontuur en het plezier in ons spel.

15. We hebben ons niet teruggetrokken na een zware nederlaag, we hebben geleerd van onze fouten en zijn doorgegaan naar het volgende niveau.

16. In plaats van het eten klaar te maken, moedigden we iedereen aan om tegelijk te helpen.

17. We hadden zo’n ‘let’s eat lunch’ die je vaak in restaurants ziet. Iedereen deelt met elkaar en helpt een beetje meer te eten dan de rest.

18. Ik leerde mijn kinderen op tafels te eten met behulp van een vork en lepel.

19. Ik hou de deur voor hen open en zij mogen eerst.

20. Als ze een peptalk nodig hebben, vraag ik ze me te vertellen wat hen dwars zit. Dan kan ik luisteren zonder oordeel.Soms zijn het luchtvaartmaatschappijen, soms zitten ze nog op school en dat soort dingen.

21. Het enige verschil is dat er nu geen verrassingen meer zijn op de avond.

22. Als u een drukke vergadering leidt en wat hulp nodig hebt, bent u misschien niet in de stemming om het alleen af te handelen. Ga naar het huis van een vriend en de dingen kunnen worden afgehandeld naarmate de dagen verstrijken.

23. U hoeft niet meer te wachten op een beslissing om van het diner een groot feest te maken. Als de gasten besluiten rond te gaan, bel dan het restaurant en vraag naar de eis voor die dag.

24. De dag verloopt zonder haperingen en de zon schijnt.

25. Mensen zijn van nature tot elkaar aangetrokken en ze delen beleefd wat ze hebben.

26. U hoeft niet meer te wachten op de ober om de voorraad te controleren.

27. U hoeft zich in de keuken niet meer af te vragen wanneer het eten klaar is, want alles zit al in de schaal.

28. U hoeft niet meer te wachten tot de serveerster u de regels vraagt of welke vork en mes u moet gebruiken.

29. Je weet al wat smaakt als avondeten en je eet het graag

30. Je hoeft niet uit te zoeken hoeveel gerechten er op tafel moeten komen.

31. U hoeft niet meer op te ruimen, dingen te verplaatsen of meer borden, vorken en messen te kopen

32. De vuistregel is dat je met anderen moet eten als je alleen bent. Dus je hebt je eten op, je vrienden zijn vertrokken, en de eettafel is schoon.

33. Er is niet Meer Saus Dan Eenmaal Per Maaltijd

34. Als u klaar bent met eten, voelt u zich misschien niet hongerig. Maar u zult genoeg gegeten hebben voor minstens één maaltijd.

Lees meer:
Private dining Eindhoven

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *