Eetmaaltijd

Als u van uit eten gaan houdt, is er heel wat keuze voor u. Je kon kiezen voor een drop-down maaltijd, waarbij je in plaats van een hoofdgerecht een selectie van voorgerechten, salades, hoofdgerechten en soepen kreeg. De gerechten waren vers en zagen eruit alsof ze net waren gemaakt. De keuzes warenifle de meest beroemde vis in de wereld, debrando (bekend als de Nederlandse Damageilias) of kabeljauw.

Als u op zoek was naar een vismaaltijd zonder rijst of pasta, dan bent u hier aan het juiste adres. Dit is een plaats voor zeevruchten en biedt een menu van zware gerechten met een royale hoeveelheid zeevruchten en niet alleen recent toegevoegde vis, maar ook een aantal heerlijke rijst items. De eigenaar, Antoineires, een hard werkende man van Portugese afkomst, maakt al vele jaren potpourri (gemengde specerijen). Met de combinatie van bacalao, capêmida, aioli en aioli á go voor een echte traktatie.

Ángeles staat aan het roer van dit uitstekende etablissement. Hij is opgegroeid in de keukens van een familie die al geruime tijd in het horecavak zit. Hij verdient een schouderklopje voor het vele werk dat hij verzet met het bereiden en serveren van heerlijk eten.

U vindt er een grote verscheidenheid aan zeevruchten op het menu, meestal geserveerd in porties die zonder gebruik van theelepels worden afgemeten. Als u van dergelijke texturen bij uw eten houdt, dan is Ángeles’ the place to go. U zult de kwaliteit van het eten en de inrichting van het restaurant, die in de typisch Portugese stijl is uitgevoerd, zeer op prijs stellen.

Hoewel Ángeles beweert dat hij de lakens uitdeelt, kunt u er zeker van zijn dat Ángeles niet de touwtjes in handen heeft. Koks, waaronder doorgewinterde chef-koks, zullen hun diensten aanbieden aan elke koper, Ángeles of niet, waardoor dit een echt authentieke ervaring wordt.

Vis-a-Vis in Noranda, deze eigenaar en pizzeria is al vele jaren een plaatselijke favoriet. Dit is een familiebedrijf dat zijn consistentie en kwaliteit keer op keer heeft bewezen. Ze hebben nog een locatie in Funchal, Tagaytay.

R blinkt uit in het bereiden van geklimatiseerde gerechten bij kortstondige eters, en is zo een betrouwbare bron van inkomsten geworden voor vele gezinnen. Door een beetje opwinding toe te voegen aan hun anders zo routinematige maaltijden, is R Excalibur een grote hit geworden bij stadsmedewerkers en studenten.

Casa deuxe is een plaatselijke favoriet en heeft door de jaren heen zijn klasse weten te behouden door trouw te blijven aan zijn aard. Het is een klassiek midden-oosters restaurant, maar heeft zich ook gewaagd aan sushi en pizza. Met een verfijnd decor en service, blijft Casa Excalibur een populaire keuze onder de lokale bevolking en bezoekers.

De Lekke Broodjes

Er is één bakkerij in Noranda die al sinds de Sundae-dagen in de smaak valt bij de inwoners van Noranda. Noranda Breads bedient al meer dan 50 jaar de lokale bevolking en bezoekers. De zusjes Noranda en hun echtgenoot Salvador zijn begonnen als een familiebedrijf en zijn opgeklommen van nederige bakkerijmedewerkers tot multi-miljoenen bedrijfseigenaars. Vandaag de dag is Noranda Breads het meest bekend om zijn kenmerkende Sundae. De Sundae, al meer dan 50 jaar een familietraditie van Noranda, is een heerlijke, binnenstebuiten gekeerde sandwich die een van de paradepaardjes van het bedrijf is.

Eten is een belangrijk onderdeel van de Noranda-cultuur en komt bij elk evenement en elke viering aan bod. Het bedrijf heeft tientallen menu-items gecreëerd, die te zien zijn op de YouTube-pagina van Noranda.

De Sundae is uitgegroeid tot een sociale bijeenkomst voor de bewoners van Noranda, die soms gevaarlijk kan zijn vanwege de luidruchtige, opschepperige eters. Gelukkig zijn de Sandalen bijna tam door ontwerp. Gegarandeerd om ten minste een paar levens op zijn gemak te stellen, vooral voor kinderen, de Sandalen zijn licht, heerlijk en perfect om te delen.

Lees meer:
Eetcafé Dordrecht

Gerelateerd bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.