Hoe koffie te zetten?

KOFFIE Paradijs

Koffie, gerop marxis de boon van bonenpalmen die wordt geproduceerd door de zaden van de koffieplant, met name de Arabica-plant. De boon van bonenpalm kan worden gedroogd tot een fijn poeder en de bonen worden vermalen tot een fijne pasta, in vuur verwarmd tot ze een pasta worden en worden geperst voor distributie. De bonen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, van de kleine bonen die worden gebruikt bij het maken van koffiebonen en die worden gebruikt bij het maken van verschillende dranken, tot de grote bonen die worden gebruikt bij het maken van de gewone café latte.

De boon van bonenpalm, ook wel de '1965-koffie' genoemd, heeft een hoog eiwitgehalte. De bonen, die het dak van de koffieplant vormen, bevatten een hoog gehalte aan koolhydraten, vitamines, sporenelementen en vezels. Het hoge, van nature voorkomende gehalte aan koolhydraten in de bonen vormt een aanvulling op de smaak van de drank die ervan wordt geproduceerd en draagt ​​bij aan het aroma en de algehele ervaring.

Ook verschillende soorten koffiebonen genieten een zoveelste aandacht voor hun smaak. En dat is de reden waarom bonen van verschillende variëteiten met verschillende kruiden worden behandeld. Hieronder volgen enkele kruiden die de verschillende soorten bonen aanvullen:

Andere koffie-oliën: extra vierge olijfolie, saffloerolie, avocado-olie en hennepolie. Elke olie of combinatie van oliën resulteert in een unieke smaak van koffie.

Body: Azijn en cayennepeper.

Olijven: De ruwe schil van de olijf wordt gebruikt voor het produceren van de heilige specerij.

Smaak: Er worden verschillende kruiden aan koffie toegevoegd om de smaak te veranderen.

Body: Zwarte peper en kaneel zijn de kruiden die het meest worden gebruikt om een ​​pittige smaak toe te voegen.

Oliver: in wezen een grote wortel met een bittere smaak, het is het kruid van de roos van Sharon.

Oriëntaals: papaja, kaneel, kruidnagel, nootmuskaat en madeliefje zijn de kruiden die het meest worden gebruikt bij het koken van oosterse koffie.

Groen: Scotch leaf en eucalyptus zijn de twee hoofdingrediënten die bijdragen aan de groene smaak in koffie.

Overig: comedonen, smeerwortel, somna, houtskool en jasmijn zijn de kruiden die koffie geschikt maken voor de zintuigen.

Houd je koffie warm door deze eenvoudige instructies te volgen. Vul eerst een pot met water dat diep genoeg is om het water een centimeter boven de bovenkant van de pot te laten komen. Voeg de kan toe en plaats vervolgens de koffie en zet deze in warmhoudkasten die van glas kunnen worden gemaakt omdat deze zichzelf gemakkelijk kan reinigen. Je moet ook de ovenwantenwarmers in dezelfde pot plaatsen, zodat ze ook de koffie kunnen opwarmen. Na bovenstaande stappen ben je klaar om koffie te gaan zetten. Denk eraan om op hetzelfde tijdstip van de dag of het tijdstip te beginnen waarop u uw koffie wilt zetten. Potten die niet heet genoeg zijn of niet de juiste temperatuur hebben, kunnen ervoor zorgen dat de koffie verbrandt. Als dit gebeurt, zet je de thermostaat van de oven 25 graden hoger en vind je weer de juiste temperatuur door de koffie van het fornuis te halen.

De andere manier om koffie te zetten, is door afzonderlijke kopjes te maken, maar u zult een extra kan moeten bereiden. Dit proces is gemakkelijker uit te voeren, maar je moet de juiste maat vinden voor de kopjes die je gaat maken. Voor de beste smaak kun je de kopjes van 250 ml vullen met water of ze gebruiken zoals ze zijn. Gebruik ze altijd of giet ze over ijs om de smaak te behouden.

Als u individuele temperatuurveranderingen wilt, dan bent u klaar om de temperatuur te veranderen door een schakelaar in te stellen, anders wordt de koffie uit de kan afgegeven. Ongeacht de manier waarop je koffie zet, het is belangrijk om het filter tussen het infuseren van de koffie te reinigen. Het is absoluut noodzakelijk dat u de pot niet roert tijdens het brouwproces, omdat de stoom die vrijkomt door kokend water de metalen behuizing kan bevlekken.

Om een ​​geschikte bedrijfstemperatuur te behouden, moet u ervoor zorgen dat het T-touch-paneel goed vastzit en dat de kan goed op zijn plaats is vergrendeld. Het is belangrijk om nooit een vaatwasser te gebruiken om de karaf af te wassen. Dit kan de bekleding van de pot beschadigen. Om de beste temperatuurinstelling voor uw karaf te vinden, vindt u de instructies van de karaf op de website van de fabrikant.

Gerelateerd bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.