Hoe maak je Sangria?

Als je van wijn houdt, dan is de kans groot dat je ook een fan bent van sangria. De wijnen in sangria zijn over het algemeen dezelfde wijnen die in een witte wijnkaart worden gebruikt.

Zoals met veel recepten, zijn er ook van sangria versies met alcohol. Er zijn twee versies van deze traditionele Spaanse drank met alcohol en een die dat niet doet.

De Spaanse drinker zal een sangria meestal met de hand bereiden. Misschien wordt het gedaan als een fruitcocktail, of misschien door ijs te pletten en alcohol toe te voegen. Dit laatste is een smakelijke traktatie die vaak door de allerkleinsten wordt genoten. Toch is er voor de ouderen misschien niets zo lekker als de traditionele methode om sangria te bereiden.

Bereiding van Sangria

Zoals met veel barman taken, is sangria het beste met de hand te doen. Het proces van het maken van sangria kan gedeeltelijk worden geleerd door het kijken naar of het onderwijs een hoe je een sangria te maken. Het proces omvat het gebruik van een muddler die vergelijkbaar is met een theezakje en wordt gebruikt om ijs te pletten, vergelijkbaar met het slaan op de bodem van een glas club soda. Een waaier rolt vervolgens naar de plaats van het vlees of de vloeistof om elke noemenswaardige hoeveelheid vlees eruit te halen. Het eindresultaat is een lekkere vloeistof om te drinken waar het hele gezin van kan genieten. Biologische wijn kan worden gebruikt voor het theater, maar velen vinden dat het wegneemt van de smaak van het vlees zodra het is geplet.

Hoe maak je sangriaDe Spanjaarden zijn de laatste tijd experts geworden in sangria. Ze hebben zelfs een volgende vorm van sangria gemaakt, een rood product dat een beetje anders is dan zijn citrano neven. Sangria wordt niet gemaakt met een jalapeno peper, maar in plaats daarvan met een Totonaca peper. Dit is een peper die op veel Mexicaanse markten en zelfs in Midden-Amerika te vinden is. Het ingrediënt van sangria is meestal tomaat, maar de smaak wordt vaak vergeleken met die van tomaat en de hartigheid van het recept.

Het maken van sangria is vrij eenvoudig. Voor een eenvoudig recept zijn de benodigde ingrediënten: tomaten, knoflook, olijfolie, zout, en het belangrijkste vloeibare ingrediënt. Al deze ingrediënten kunnen worden gevonden in een supermarkt. Voor degenen die in de Verenigde Staten wonen, zijn de beschikbare ingrediënten voor sangria de ‘gee gooey’ tomatensaus, limoensap, uien, knoflook, en de eerder genoemde ingrediënten.

Lees meer:
Tinto de Verano
Tinto

Gerelateerd bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.