Kokosolie

Surinaams afhaal Rotterdam

Als je een kokoswater drinker bent, dan weet je zeker wat een kokosnoot is. Tenminste, ik hoop dat je je eerste fles kokoswater uit de schappen van je Surinaams afhaal hebt kunnen vinden en niet van een verkoper. Anders heb je gedronken in de veronderstelling dat je op plaatsen woont die ver verwijderd zijn van de kokosnootplantages. En dat alles in een outfit die ook al niet helpt. Wat is het dat iemand niet alleen een goed gevoel geeft over zichzelf, maar ook zelfverzekerd en comfortabel in zijn vel? Dat is het wondermiddel dat aan de basis ligt van de Afrikaanse cosmetica-industrie. De beste cosmetica producten ter wereld weten namelijk op een zeer creatieve manier de zintuigen aan te spreken. Zij creëren beelden die er zowel natuurlijk uitzien als, in het echt, de kracht hebben om de huid en de geest van hun consumenten te genezen. Daarom hebben alle grote regionale en internationale merken tegenwoordig hun eigen versie van een kokoswater of beautyserums met de meest verbazingwekkende ingrediënten die uit de kokosboom worden gehaald. De meest populaire versie is niets anders dan kokoswater. En waarom zijn de huid zacht en Beauty Serums en waarom is kokosolie populair? Hier zijn enkele van de antwoorden en voordelen van essentiële oliën uit kokosnoten.

waarneembaar door smaak

Het unieke aroma en de unieke smaak van kokosolie zorgen voor de vele voordelen. Het is onmogelijk om het van andere oliën te onderscheiden, zelfs door de smaak, omdat de effecten van verschillende ingrediënten additief zijn, terwijl de heilzame ingrediënten geheel verschillend zijn. Een van de gemakkelijkste manieren om de aanwezigheid van een pure olie te herkennen is aan de smaak. Ze moet een zuivere, frisse smaak hebben, niet scherp of bitter. De kokosnoot mag niet synthetisch zijn, maar moet eerder lijken op bakolie. Bovendien moet de kokosolie zuiver eetbaar en stabiel zijn.

De effecten van een vetzuur of verzadigd vetzuur

Verzadigde vetten kunnen het cholesterolgehalte in het lichaam verhogen. Ze kunnen ook de slagaders verstoppen, en leiden tot een verhoging van het slechte cholesterol. Kokosolie bevat een hoog percentage enkelvoudig onverzadigde vetzuren, die niet dezelfde effecten hebben op het cholesterolgehalte. In plaats daarvan verlagen ze het slechte LDL-cholesterol en neutraliseren ze de toename van het slechte cholesterol. Het netto resultaat is een lager risico op coronaire hartziekten.

aangekondigd als een “super voedsel

Kokosnoot bevat een grote hoeveelheid eiwitten, met name de unieke triglyceridenrijke kokosolie. Het is ook een zeer gezond voedingsmiddel en wordt gevierd als een “superfood” en de focus van veel nutritionele dieetplannen. Niet alleen dat, maar het blijkt ook een essentieel ingrediënt te zijn in veel schoonheidsproducten.

Lees meer:
bananen chips
toko rotterdam


Gerelateerd bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.