mobiel lawaai

We vonden een mobiele frietkraam en bieden aan om uw bestelling op te nemen. Of als je liever hebt dat wij ze klaarmaken, doen wij de rest.

Onze buschauffeur, Patrick, verzekerde ons dat dit het geval was en dat er daarom geen Minute Fridge selecties zijn bij Thommes Frites. Het lawaai was luider dan we hadden verwacht, want de frietkraam was op locatie. Terwijl de meeste eters beleefd waren, waren een paar gastheren luidruchtig en rumoerig. Toen we ons omdraaiden en terugliepen naar onze tafel, troffen we twee oudere gastheren aan die in hun eigen wereld leken te zijn verzonken, in zichzelf mompelend en pulkend aan hun vingernagels. Dus besloten we terug te gaan en in ons eigen groepje te gaan zitten.

Het weer begon op te warmen en we besloten buiten te gaan zitten op de feestelijk versierde matten die Patrick van thuis had meegebracht. Er hingen sappige kippenpootjes aan de plafonds en er stond een kipmaaltijd buiten op de houten tafel die we zouden gebruiken. We werden verwelkomd door een glimlachende gastvrouw die ons met een grote glimlach tegemoet trad toen we naar binnen liepen. Ongetwijfeld was het uitwisselen van “How are you” en het naar buiten kijken naar de mensenmenigte een typische toeristenstap.

Er zijn acht tafels gerangschikt in twee rijen met in de bovenste drie rijen de two-tops. De vier overige rijen zijn in de middelste twee rijen voor het geval u nieuwsgierig was naar welke rijen het waren. De menu’s waren overvloedig en mooi uitgestald voor het geval u zich afvroeg waar u uw maaltijd zou beginnen. De specialiteit van het huis waren de garnalen en ik bestelde de andere omdat mijn eerste maaltijd een beetje aan de droge kant was. Ze waren zelfs nog droger dan ik had verwacht, wat ik een beetje ongewoon vond. De chef had gevraagd of de regen, die het grootste deel van de dag was gevallen, naar beneden kon, dus hij had de nodige aanpassingen gedaan. De tafels waren zeer comfortabel met doeken over het blad, hoewel het vinyl een beetje teleurstellend was.

Lees meer:
Frietwagen op locatie

Gerelateerd bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.