India en China

Indiaas restaurant en China, ingeklemd tussen Europa en Azië, vormen een fantastische achtergrond voor een keuken. En als het op eten aankomt, hebben deze landen een bord vol voortreffelijke smaken gecreëerd die de meest verfijnde fijnproevers aanspreken. De smaken van de Indische restaurants en de gastronomie geven aanleiding tot een nieuwe dialoog op het gebied van de internationale gastronomie. De gerechten, die zowel een streling voor de tong als een lust voor het oog zijn, vormen een briljant amalgaam van smaken en zijn een voorbeeld van hoe het toenemend aantal groene currykruiden elk gerecht superlatief kan maken.

Terwijl we het hebben over smaken en voorkeuren, gaat het ook over de juiste combinatie van ingrediënten die in het gerecht worden gebruikt. In de huidige eetcultuur geven mensen de voorkeur aan waterig en al Fresco dineren. In wezen wordt dit gedaan door het eten buiten te bereiden met behulp van de nieuwste apparatuur zoals barbecueroosters. De sappen en het goede van het voedsel leven door de glazen wanden van de grill en in de mond. Lunch in een glas is ook het antwoord op een sensationeel ontbijt. Na lang op kantoor gewerkt te hebben, heb je naast je professionaliteit ook iets nodig om je honger te stillen. Een glas vers sap is zowel gezond als lekker. Bovendien helpt het je bij het vervullen van je dagelijkse quota aan voedingsbehoeften. Zeker, je moet een paar vruchten en wat vetten opofferen in je lunch, maar de algehele voldoening die je krijgt van een evenwichtige maaltijd zal je nooit doen twijfelen of je wel of niet de juiste keuze hebt gemaakt.

Omdat het wordt geserveerd met een breed scala aan groenten en fruit, waaronder venkel, aubergine, asperges en artisjokken, lijkt assaale misschien een ongewoon gerecht, maar het is een mogelijke favoriet in Italiaanse en Griekse restaurants. Deze schotel wordt gemaakt van puppy’s, ossenhaas, tomaat, knoflook, ui, citroen en olijfolie

Lees meer:
Restaurant Hilversum

Gerelateerd bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.